Zvezda i Vojvodina u četvrtfinalu, Novi Pazar ispao

Kup Srbije

Zvezda i Vojvodina u četvrtfinalu, Novi Pazar ispao

Edmir Škorić

Crvena zvezda je u Kuli s 2:0 savladala Hajduk i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Lakše od očekivanog su 'crveno-beli' slavili protiv Hajduka. Gosti su poveli u 41. minuti, kada je Nenad Milijaš proigrao Ognjena Mudrinskog, koji je bio siguran za prednost Zvezde od jednog gola.

 

Do kraja prvog dijela Crvena zvezda je imala 2:0. Miloš Dimitrijević je bio siguran s 11 metara za konačan rezultat. Inače, Zvezda je u ranim minutama drugog dijela ostala bez isključenog Kirovskog, ali je ipak sačuvala prednost.

 

Jagodina je bila bolja od Novog Sada s minimalnih 1:0, a jedini pogodak djelo ej El Monira iz 45. minute. Javor nije imao većih problema u duelu sa Smederevom. Dvostruki strijelac Radivojević, te Milović odveli su domaće u četvrtfinale.

 

Vojvodina je u Čukaričkom savladala istoimenu domaću momčad, a strijelac jedinog gola bio je Oumaru. OFK Beograd je kod Inđije slavio s 3:2.  Spartak i Metalac u Subotici igraju produžetke nakon "nule" u regularnih 90 minuta.  Duel Partizana i Borca pomjeren je za 31. oktobra zbog obaveze crno-bijelih prema Evropskoj ligi.

 

Srbijanski kup, osmina finala:

Čukarički - Vojvodina 0:1 (Oumaru)

Hajduk - Crvena zvezda 0:2 (Mudrinski 4, Dimitrijević 45 - penal)

Inđija - OFK Beograd 2:3

Javor - Smederevo 3:0 (Radivojević 21, 61, Milović 38)

Jagodina - Novi Sad 1:0 (El Monir 45)

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Novi Pazar - Rad 0:1 (Ljubinković 38)

Spartak Subotica - Metalac 0:0, 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.