Zvezda izvela brutalnu kontru, ali prije toga - komedija

Zanimljiv detalj sa Marakane

Zvezda izvela brutalnu kontru, ali prije toga - komedija

Da jedan loše izveden korner ekspresno može dovesti do velikih problema uvjerili su se fudbaleri srbijanskog niželigaša Dinama iz Vranja.

U susretu sa Crvenom zvezdom, koja je u ovom duelu Kupa Srbije opravdala ulogu favorita i slavila sa 5:0, Dinamo se držao dobro sve do posljednjih trenutaka prvog poluvremena.

Nakon gola za 2:0 u 44. minuti, Zvezda je u prvoj minuti sudijske nadoknade došla do još sigurnijih 3:0 i to nakon sjajnog kontranapada u kojem je učestvovalo nekoliko fudbalera. Strijelac je bio Luka Adžić, koji je na ovoj utakmici postigao hat-trick.

Prethodno su fudbaleri iz Vranja pomalo komično izvel korner, pokušali odigrati jednu od svojih uigranih akcija, ali su brzo brutalno kažnjeni. Nejasno je i zbog čega su se gotovo svi fudbaleri Dinama preselili pred gol Zvezde, ali ovako naivno primljen gol će im vjerovatno biti dobra lekcija za ubuduće.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi