Zvezda otputovala u Pariz bez najboljeg igrača
Foto: FK Crvena zvezda

Slijedi meč sa PSG-om

Zvezda otputovala u Pariz bez najboljeg igrača

Ekspedicija Crvene zvezde jutros je otputovala u Pariz, gdje će se sutra sastati sa PSG-om u 2. kolu Lige prvaka.

Trener Vladan Milojević je put francuske prijestolnice krenuo sa 21 fudbalerom, a među njima nema Richmonda Boakyea koji se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede zadnje lože.

Reprezentativac Gane je zbog toga propustio i meč protiv Mladosti u prvenstvu za vikend, a sigurno je da će njegov izostanak biti veliki hendikep za Zvezdu koja je protiv PSG-a ionako u ulozi apsolutnog autsajdera.

Zvezda će u Parizu računati na sljedeće igrače: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenzo Ebicilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Nikola Stojiljković, Cafu, Milan Pavkov.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč PSG-a i Zvezde igra se sutra (srijeda) na Parku prinčeva s početkom u 18:55 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi