Fudbalski svijet ne pamti ovakve smicalice: Lopta je na centru, Samed Baždar hvata zalet, a onda...

Partizan frustriran suđenjem

Fudbalski svijet ne pamti ovakve smicalice: Lopta je na centru, Samed Baždar hvata zalet, a onda...

Edmir Škorić

U Beogradu se igra drugi meč polufinala Kupa Srbije, a Crvena zvezda juriša prema novoj pobjedi nad Partizanom.

Prije nekoliko dana Zvezda je dobila sa 3:2 ligaški derbi, a večeras, također pred svojim navijačima, vodi s 3:2 u utakmici polufinala Kupa.

U prvom polufinalu dobila je ekipa Vojvodina u Kragujevcu ekipu Radničkog Feđe Dudića sa 1:0, pa Novosađani čekaju rivala u borbi za trofej.

Kako sada stvari stoje, bit će to Zvezda, koja na poluvremenu vodi sa 2:0. Oba puta je pogađao Olayinka, u 27. i 29. minuti.

Igrači Partizana prijetili su da neće igrati današnji derbi nezadovoljni suđenjem u prošlom, ali su se srećom ipak pojavili na terenu.

Interesantno da je kapiten gostiju Svetozar Marković dobio žuti karton prije početka meča. Zbog kašnjenja tima na startu meča, Markoviću je dodijeljena javna opomena.

Igor Duljaj držao je govor kraj aut-linije i odlagao početak što izaziva nezadovoljstvo domaćih navijača, na kraju je sa nekoliko minuta kašnjenja duel ipak počeo.

Početak meča je obilježio još jedan pomalo čudan detalj. Naime, talentovani fudbaler Partizana Samed Baždar ispucao je loptu u aut na početnom udarcu, a to možete vidjeti na 2:57 na klipu Arene Sport ispod:

"Ne sjećam se ovih situacija ranije", rekao je komentator Arene Sport prije početka meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi