Nevjerovatna scena pred beogradski derbi: Svetozar Marković dobio žuti karton prije prvog zvižduka
Neobična scena pred derbi (Foto: Marko Metlaš / AFP)

Razlog je bizaran

Nevjerovatna scena pred beogradski derbi: Svetozar Marković dobio žuti karton prije prvog zvižduka

Midhat Šljivak

Crvena zvezda dočekala je Partizan u polufinalnom meču Kupa Srbije, a pred početak ovog meča svjedočili smo zaista nevjerovatnoj sceni. Kapiten crno-bijelih Svetozar Marković dobio je žuti karton prije početka utakmice.

Nevjerovatna situacija desila se pred 174. vječiti derbi Crvene zvezde i Partizana koji se na stadionu Rajko Mitić igra u okviru polufinala Kupa Srbije.

Sudija Marko Milanović pokazao je žuti karton kapitenu Partizana Svetozaru Markoviću prije početka utakmice, a razlog je bizaran. Igrači crno-bijelih nisu na vrijeme došli na početak utakmice.

Dok su igrači Zvezde čekali sa sudijom Milanovićem na terenu, igrači Partizana su se okupili oko klupe, te su s nekoliko minuta zakašnjenja pojavili na centru.

Sve je to rezultiralo žutim kartonom za kapitena tima Svetozara Markovića koji je tako upisan u bilježnicu prije nego je meč uopšte i počeo.

Rijetkost je vidjeti ovako nešto na fudbalskim terenima i Marković je definitivno postao vlasnik jednog od najbizarnijih kartona ikad.

Oglasi

Ovako je izgledalo okupljanje igrača Partizana na klupi kojeg je vodio trener Igor Duljaj i zbog kojeg su kasnili na početak utakmice koji je bio zakazan tačno u 19 sati.

Pobjednik večerašnjeg meča ide u finale Kupa Srbije gdje ga čeka Vojvodina koja je danas u Kragujevcu pogotkom u nadoknadi meča s 1:0 pobijedila Radnički.

Treneri Vladan Milojević i Igor Duljaj na teren su u današnjem derbiju poslali ove igrače:

CRVENA ZVEZDA : Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Stamenić, Hwang - Bukari, Ivanić, Olayinka - Ndiaye.

PARTIZAN: Jovanović - Filipović, Kovačević, Marković, Antić - Owusu, Goh - Severina, Zahid, Kalulu - Baždar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi