Zvezda u 93. minuti do pobjede nad Partizanom

Zvezda u 93. minuti do pobjede nad Partizanom

Midhat Šljivak

U 28. kolu Superlige Srbije Crvena Zvezda je kao gost u 142. vječitom derbiju savladala Partizan reultatom 1:0.

Iako su fudbaleri Partizana bili bolji tim, Zvezda je na kraju došla do tri boda golom u posljednjim trenucima utakmice.

 

Veoma loše prvo poluvrijeme donijelo je nešto bolju igru izabranika Avrama Granta, a najbolju priliku propustio je Volkov kada je u finišu prvog poluvremena nakon gužve u kaznenom prostoru Zvezde sa svega pet metara pucao ravno u golmana Zvezde.

 

Nastavak susreta donio je još bolju igru Partizana, dok su se izabranici Roberta Prosinečkog većim dijelom utakmice branili. Partizan je na otvaranju drugog poluvremana pogodio i satativu i činilo se kako bi mogli stići do pobjede u ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Ipak, domaće navijača je zaledio Brazilac Kadu u 93. minuti susreta. Sjajno je fudbaler Zvezde šutirao sa 25 metara, te je pogodio donji desni ugao gola Partizana za pobjedu svog tima u velikom derbiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti