Zvezdina legenda tvrdi: Borjan je za 50 posto bolji od De Gee i Alissona
(Foto: EPA)

Dujković ima visoko mišljenje o golmanu Zvezde

Zvezdina legenda tvrdi: Borjan je za 50 posto bolji od De Gee i Alissona

M. Šljivak

Milan Borjan brani fantastično na golu Crvene zvezde.

Kanadski čuvar mreže najzaslužniji je što se beogradski tim plasirao u play-off za Ligu prvaka, a legendarni čuvar mreže Zvezde Ratomir Dujković smatra da je Borjan među najboljim na svijetu.

"Tvrdim da je jedan od najboljih golmana u Evropi. Imao je nesreću što ranije nije zapao za oko skautima velikih klubova. Mi zvezdaši imali smo sreću da potpišemo takvu golmansku klasu", prenosi izjavu Dujkovića zvanični sajt beogradskog kluba.

Zatim je ispalio kako je Borjan bolji od Davida de Gee (Manchester United) i Alissona (Liverpool).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moje mišljenje je da je Borjan za 50 posto bolji od De Gee, Alissona i drugih golmana. Ima sve karakteristike modernog golmana i zaslužuje veliki transfer. On je golman za Manchester, Real Madrid", istakao je Dujković.

Itekako zanimljivo viđenje Zvezdine legende.

Top Komentari

zvjezdan10
Koji drogeras
16 0
LjutiKrajisnik
ma ovi srbi su glupi ko bukva
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi