Klafurić ljut i razočaran, jedva je dao izjavu: "Vrlo, vrlo jadno sa naše strane"

Remi Zvijezde 09 i Veleža

Klafurić ljut i razočaran, jedva je dao izjavu: "Vrlo, vrlo jadno sa naše strane"

Haris Zilić, foto: Dino Kurbegović

Prvi nedjeljni duel 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su Zvjezda 09 i Velež, a susret je na kraju završen nepopularnim rezultatom 0:0.

Ovim bodom mogu biti zadovoljniji domaćini, ali kada se pogledaju prilike možda mogu i žaliti za tri boda.

Velež je potpuno razočarao i sigurno navijači mostarskog tima neće biti zadovoljni igrom.

Po završetku utakmice komentar utakmice dali su trener oba tima, a prvi je izjavu dao trener Dean Klafurić koji bio izuzetno ljut.

"Vrlo, vrlo jadno sa naše strane, razočarali smo navijače, razočarali sebe i ovo se ne smije više dešavati", rekao je Klafurić i nastavio:

Oglasi

"Pristup kao u prvom poluvremenu ne smijemo dozovliti ni u jednom poslu. I u nastavku je bilo daleko od bilo kakve igre. Ovo je naša najgora utakica, Zvijezda 09 je zadnja na tabeli, a danas su bili bolji od nas."

Nakon toga komentar je dao trener domaćih, Mihajlo Jurasović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čestitam ekipama na dobroj utakmici Nisam zadovoljan, mi imamo manje bodova nego kako igramo. Ipak rezultat je realan i Velež je imao šanse", rekao je Jurasović i dodao:

"Mi ćemo se boriti do kraja, igrat ćemo najbolje što znamo. Pribojavao sam se utakmice jer nas je Velež visoko pobijedio u Mostaru, ali evo na kraju je ovo realno."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Koja je tvoja uloga Klafuricu? Taman ti ko komentator a ne trener tima
2 0
velez mo
Klafuric nije los trener,iza Hasica su strucnjaci krojili ekipu,tjerali igrace i ostavili mu otpad,Kakav bola Suljic,Dzafic, i taj slican otpad od igraca,trebalo je mlade igrace neafirmisane iz Federale dovoditi kao Ibro sto je radio.Opet kazem Hrkac,Orec,Sturm,Haskic svaka cast ovo ostalo nogom u guzicu nabiti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije