Zvijezda Barcelone se toliko uništila da nije znala za sebe, slučajno sve završilo na Instagramu

Alkohol kao porok

Zvijezda Barcelone se toliko uništila da nije znala za sebe, slučajno sve završilo na Instagramu

A. Čaušević

Nije tajna da mnogi fudbaleri s obzirom da novac koji zarađuju vole da uživaju i provode se, bez obzira što svijetom vlada pandemija koronavirusa.

Od ranije je poznato da je alkohol porok Artura Vidala i nije nikakva novost da se iskusni Čileanac nađe u takvom alkoholiziranom stanju da praktično ne zna sebe.

Ovaj put napravio je veliku grešku. Pokrenuo je live na Instagramu, pokušao je da komunicira sa svojim fanovima i to nerazgovjetnim glasom.

Ubrzo je uklonio video, ali bilo je kasno jer je ogromna greška već napravljena. U Barceloni sigurno neće biti oduševljeni kada vide kako njihov fudbaler provodi slobodno vrijeme pred Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je ostala bez oba domaća trofeja, Barceloni je još ostala nada da može do Lige prvaka. Da bi završili na završnom turniru Katalonci moraju izbaciti Napoli poslije 1:1 u Italiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MirzaBarucic
I ovo je konkurencija Pjaniću, hahaha :)))
5 2
Zoilomas
Zvijeda nije znala hahahahahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi