Zvijezda do boda u Čapljini u meču bez rezultatskog imperativa

Bez pobjednika u Čapljini

Zvijezda do boda u Čapljini u meču bez rezultatskog imperativa

E. Škorić

U 30. kolu Prve lige FBiH Čapljina je remizirala s 2:2 protiv Zvijezde, iako je vodila 2:0.

Imala je Zvijezda na polusezoni prvu poziciju i u jednom trenutku se činilo da nezaustavljivo juriša prema Premijer ligi BiH, a onda je uslijedila serija negativnih rezultata u početku drugog dijela sezone i ambicije su ubrzo nestale.

Posljednjih nekoliko kola Zvijezda nije bila motivisana, tako je očigledno bilo i u Čapljini gdje je ovaj tim otišao s mladim igračima i bez članova Upravnog odbora, ali unatoč tome gosti su osvojili bod (2:2).

Vulić je bio strijelac prvog gola za Čapljinu, a u završnici prvog dijela Miketek je povisio na 2:0. U nastavku utakmice Delić i Hevešević su pogađali za remi u Čapljini.

Čapljina je ostala u ligi već ranije, pa ni sama nije imala previše ambicija u ovom duelu, ali svejedno je odlučila sezonu okončati pobjedom, no nije uspjela u tome. Što se Zvijezde tiče, ovo je definitivno sezona za zaborav.

Čapljina - Zvijezda 2:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

HNK Čapljina: Pehar, Jović, Popović, Vulić, Leko, Pervan, Zubac, Kajtazi, Dučić, Rodin, Miketek.

NK Zvijezda: Aljkanović, Adžem, Pršeš, Delić, Cvijanović, Brčkalić, Čivić, Turbić, Hevešević, Piragić, Mehić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi