Zvijezda igra kup utakmicu protiv Dizdaruše, ali trener ovog tima je na potpuno drugom mjestu
Trener Zvijezde prati utakmicu između Bratstva i Slavena

Senad Hadžić se nalazi u Gračanici

Zvijezda igra kup utakmicu protiv Dizdaruše, ali trener ovog tima je na potpuno drugom mjestu

S. Pašalić

NK Zvijezda Gradačac igra utakmicu 2. kola Kupa Federacije BiH u gostima protiv Dizdaruše i trenutno vodi sa 2:0.

Ekipa koju sa klupe predvodi Senad Hadžić je u Brčko stigla nakon visoke pobjede na Banja Ilidži protiv TOŠK-a rezultatom 4:1.

Tako se Zvijezda vratila starim navikama nakon što je kolo prije toga doživjela visok poraz od 5:0 u Banovićima kod ekipe Budućnosti.

Cijeli gradačački tim je danas stigao u Brčko osim trenera Senada Hadžića.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Naime, dok Zvijezda igra utakmicu protiv Dizdaruše, on je otišao do Gračanice gdje je uhvaćen na tribinama dok posmatra meč između Bratstva i Slavena.

Zvijezda u narednom kolu Prve lige Federacije upravo gostuje kod ekipe Bratstva, a čini se da je treneru tima iz Gradačca bilo važnije da skautira tim iz Gračanice, nego da vodi svoj tim protiv Dizdaruše.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi