Zvijezda razbila TOŠK, Šarić junak tima sa Banja Ilidže

Sigurna pobjeda domaćih

Zvijezda razbila TOŠK, Šarić junak tima sa Banja Ilidže

S. Mlaćo, foto: E. Oštraković

Zvijezda je u jednom do derbija kola pred svojim navijačima bila sigurna protiv TOŠK-a. Završilo je 4:1 za domaće koji su se tako iskupili svojim navijačima za težak poraz u prošlom kolu.

Već u četvrtoj minuti šok za goste. Kenan Šarić je pogodio, a asistenciju upisao Đekić. Samo pet minuta kasnije 2:0. Đekić šutira, Strika loše reaguje i domaći su ponovo mogli da slave.

Do kraja prvog poluvremena još jedan pogodak sa goste. Sudija Dragan Stojić je pokazao na 11 metara, a golman Strika izvukao deblji kraj i kolima Hitne pomoći je odvezen u bolnicu.

Sa 11 metara je bio siguran Selmir Mahmutović.

Nije to bio kraj golijadi. U 59. minuti danas nezaustavljivi Šarić pogađa za 4:0, a par minuta kasnije lijepa akcija gostiju koju realizuje Škrijelj.

Do kraja bez mnogo uzbuđenja i ostalo je 4:1.

Prva liga FBiH, 5. kolo:

NK Zvijezda - NK TOŠK 4:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Zvijezda: Aljkanović, Antić, Arnautović, Mojović, Šarić, Mahmutović, Hećimović, Musić, Čulum, Jazvin, Đekić.

NK TOŠK: Strika, Šehić, Koprivica, Škrijelj, Kurdić, Helić, Carvalho, Dizdarević, Poturalić, Mazić, Kitanović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
sta je pisac htio da kaze? de fino proprati ko je davao golove
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi