Zvijezda Manchester Cityja nazvala Trumpa idiotom

Među nezadovoljnima

Zvijezda Manchester Cityja nazvala Trumpa idiotom

Vincent Kompany rekao je svoje mišljenje o novom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. 

Republikanac je prekinuo osmogodišnju vladavinu demokrata u Bijeloj kući, a zbog njegove pobjede na predsjedničkim izborima u SAD-u cijeli svijet je pod utiskom. Među nezadovoljnima je bio i kapiten Manchester Cityja. 

"WTF... Ajde da izvučemo sve moćne idiote po svijetu i da vidimo šta će se desiti. Generacije TV rijalitija. Tužan svijet", napisao je Kompany na Twitteru. 

Sličnog stava je i Jan Vertonghen iz Tottenhama.

"Ne moguda vjerujem šta vidim. Ovo je stvarno sramno. Volio bih da porazgovaram s nekim ko je za Trumpa i da vidim šta mu je u glavi, ali ne mogu da nađem takvu osobu", napisao je Vertonghen. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trump je izabran za 45. predsjednika pobijedivši Hillary Clinton. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi