Zvijezda Manchestera hvalila Partizan: Kvalitetan su tim, osjetili smo to

Fred pred sutrašnji meč

Zvijezda Manchestera hvalila Partizan: Kvalitetan su tim, osjetili smo to

Fudbaleri Manchester Uniteda i Partizana sutra navečer će igrati novi susret u okviru Evropa lige.

Crveni vragovi su prije dvije sedmice slavili u Beogradu sa 1:0 teškom mukom, a pred sutrašnji meč na Old Traffordu vezista engleskog tima Fred hvalio je beogradsku ekipu.

"Prethodna utakmica protiv Partizana je bila dobra. Oni su kvalitetan tim, osjetili smo to. Igraju defanzivno, na kontranapad. Ali smo i mi bili dobri i na kraju smo pobijedili 1:0. Neće biti drugačije ni kod nas", kaže Fred i kratko dodaje: "Važno je da uvijek idemo na pobjedu".

Utakmica se igra u okviru grupe L u kojoj je trenutna situacija takva da je Manchester prvi sa sedam osvojenih bodova, a Partizan treći sa četiri. Između je Alkmaar sa bodom više od srbijanske ekipe.

Poraz sutra svakako nije opcija za crno-bijele ali svjesni su da će biti jako teško to izbjeći.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bilo bi idealno kada bismo mogli da ponovimo sve što smo radili u Beogradu protiv Uniteda i kada bi bilo još 10 do 15 odsto bolje igre".

"Sada znamo s čim se suočavamo i očekujem bolju reakciju od početka. Naravno, biće mnogo teže, s obzirom na to da su sada oni domaćini i da ćemo morati da se adaptiramo. Ukoliko izdržimo pritisak čuvenog stadiona i njihov u prvom poluvremenu, možda i imamo neke šanse", kazao je pred utakmicu trener Partizana Savo Milošević.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Ti kad igras i Zvijezda 09 je opasan protivnik
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi