U posljednja dva mjeseca Lukaku je zabio više golova od svog bivšeg kluba!

U posljednja dva mjeseca Lukaku je zabio više golova od svog bivšeg kluba!

E. Škorić

Romelu Lukaku se dolaskom u Inter preporodio.

Lukaku je jučer zabio nova dva gola za Inter i donio je klubu bitnu pobjedu u Bologni, a Belgijanac je za kratko vrijeme postao omiljen među navijačima.

U italijanskom prvenstvu je postigao ukupno devet pogodaka, a zanimljivo da je, računamo li protekla dva mjeseca, efikasniji i od bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Lukaku je u tom periodu zabio osam pogodaka, a klub koji nije računao na njega sedam.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Manchesteru sasvim sigurno žale za Lukakuom, koji igra u velikoj formi i predvođeni s njim, u Interu se nadaju da bi mogli napokon skinuti Juventus s trona.

Priliku za nove golove Lukaku ima u utorak navečer kada Inter gostuje Borussiji Dortmund u jako bitnom meču Lige prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Sto niste naveli koliko iz penala
2 0
Hooruk
Jos ce ispasti da je igracina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti