Zvijezda se pojačala, potpisao i Mojović

Dolazi iz Borca

Zvijezda se pojačala, potpisao i Mojović

Nikola Mojović i zvanično je novi fudbaler Zvijezde iz Gradačca, potvrdio je federalni prvoligaš.

Nakon što se razišao s Borcem iz Banjaluke ovaj 27-godišnji vezni fudbaler pregovarao je s nekoliko timova, ali najkonkretnija na kraju na kraju je bila Zvijezda s kojom je danas potpisao ugovor.

Potvrdio je to i klub s Banja Ilidže, vjerujući kako će Mojović opravdati ukazano povjerenje i biti od pomoći Zvijezdi u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Kroz karijeru Mojović je u našoj zemlji još imao priliku igrati za Sutjesku, Drinu iRadnik iz Bijeljine, jedno vrijeme također je nastupao u Srbiji, a bio je kratko i u Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ranije su, podsjetimo, u Zvijezdu stigli Salko Jazvin, Danijel Ćulum, Selmir Mahmutović, Husein Musić...

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi