Zvijezda Tottenhama se našla ispred oštrice noža, dobila udarac u glavu!

Dele Alli na meti kriminalaca

Zvijezda Tottenhama se našla ispred oštrice noža, dobila udarac u glavu!

Britanski Daily Mail saopštava da se zvijezda Tottenhama i reprezentativac Engleske Dele Alli našao u jako neugodnoj situaciji.

Navodno se Alli našao ispred oštrice noža koji je bio u rukama razbojnika. Na kraju je, srećom, zaradio samo udarac u glavu i nije dobio teže povrede.

Sve se desilo danas, kada su razbojnici provalili u Allijevu kuću.

Daily Mail piše da su dvojica muškaraca provalila vrata i "sa zadnje strane" ušla u Allijevu kuću u sjevernom Londonu. Sve se dešavalo u ranim jutarnjim satima.

U kući su se nalazili Dele Alli, njegov brat Harry Hichford, njihove partnerice i dugogodišnji prijatelj. Vjeruje se da su svi boravili u Allijevoj kući od izdavanja preporuka o karantinu u Velikoj Britaniji.

Navodno su razbojnici naišli na Allija po ulasku u kuću i prijetili mu nožem, a došlo je i do naguravanja prilikom kojeg je engleski reprezentativac dobio udarac u glavu i zaradio lakšu povredu u predjelu lica.

Dvojica razbojnika su potom prešla na "pretraživanje" kuće iz koje su na kraju pobjegli otuđivši više predmeta uključujući nakit i satove.

Kuća i čitavo Allijevo imanje su pokriveni nadzornim kamerama, a snimke sa istih je već izuzela policija koja je otvorila istragu o čitavom incidentu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[related]https://twitter.com/MailSport/status/1260652360033951749[/related]

"Policija je pozvana nešto više od pola sata nakon ponoći, 13. maja. Prijavljena je pljačka na adresi u Barnetu... Dvije muške osobe su provelile u objekat i ukarale nakit i satove prije nego što su se dale u bijeg... Jedan od stanara je dobio manju povredu u predjelu lica nakon što je napadut. Nije mu bio potreban bolnički tretman. Za sada nije bilo hapšenja, istraga se nastavlja", rekao je glasnogovornik policije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi