Zvijezde Premiershipa noćni klub napustile držeći se za ruke

Poslije remija s Njemačkom

Zvijezde Premiershipa noćni klub napustile držeći se za ruke

E. Škorić

Englezi su u petak navečer remizirali s Njemačkom (0:0) u prijateljskom susretu.

Ova selekcija se priprema za Svjetsko prvenstvo i zvanični FIFA-in termin iskoristila je za odigravanje utakmice s jednom od najboljih svjetskih selekcija. Susret na Wembleyu završen je bez pogodaka.

Ali da sve ne bude 'čisto', pobrinuli su se tamošnji novinari, koji su objavili fotografije reprezentativaca koji napuštaju noćni klub u Londonu u 3:30 ujutro, nekoliko sati nakon utakmice.

Zanimljivo da su se golman Joe Hart i bek Tottenhama Kierana Trippier držali za ruke dok su skupa napuštali objekat. 

Njihovi saigrači John Stones i Kyle Walker pokušavali su sakriti lice od dosadnih fotografa, 

Igrači su dobili dozvolu selektora Garetha Soutgatea da se malo opuste tu večer, ali Engleski nogometni savez bi mogao da ukine te dozvole, obzirom da je sve veći pritisak otočkih medija, koji smatraju da profesionalci koji toliko zarađuju ne bi trebali u jutarnjim satima pijani napuštati noćne barove.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi