Zvijezdi Barcelone "izletilo": "Odlazim kod Cristiana Ronalda"

Napušta Nou Camp

Zvijezdi Barcelone "izletilo": "Odlazim kod Cristiana Ronalda"

Admin Čaušević

Barcelona je ponovo osvojila titulu prvaka Španije, ali se u Ligi prvaka nije proslavila.

Katalonci su sredinom sedmice poniženi na Anfield Roadu s 4:0 od Liverpoola te su se oprostili od trofeja kojeg su najviše željeli ove sezone.

Uvidjevši da ekipi treba rekonstrukcija prema izvještajima španskih medija u Barceloni su otpisali čak deset igrača.

Među "otpisanim" se našao i Jasper Cillessen, holandski golman koji snosi najmanje krivice na neuspjeh obzirom da nije ni branio.

Italijanski mediji objavili su danas da je Cillessen interesantan Juventusu, te da čak nema ništa protiv dolaska u redove Stare dame. No, mnogi sumnjaju da će tu biti prvi izbor pored Wojiciecha Szczesnog

Stigle se u potvrde iz Španije. Diario Gol je citirao izjavu Cillessena koji je kazao kako odlazi kod Cristiana Ronalda.

"Odlazim odavde, odlazim kod Cristiana Ronalda", navodno je rekao Cilessen koji je ove sezone upisao svega devet nastupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cillessen je u Barcelonu stigao u augustu 2016. godine iz Ajaxa. Tada je plaćen 13 miliona eura.

Za sada je sigurno da će na ljeto promijeniti sredinu, a ostaje da se vidi da li će se njegova izjava obistiniti te da će potpisati za Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi