Zvijezdi velikana koji tone huligani skinuli dres, u njegovu odbranu stala kontroverzna teniserka

Nakon novog poraza

Zvijezdi velikana koji tone huligani skinuli dres, u njegovu odbranu stala kontroverzna teniserka

E. Škorić

Rumunski velikan Dinamo iz Bukurešta jučer je doživio novi poraz.

Dinamo je u meču 20. kola rumunske Lige 1 poražen s 2:1 od Miovenija. Bio je to već 14. poraz velikana, koji se sa 12 bodova nalazi na pretposljednjem mjestu.

Iako su poveli golom Deiana Sorescua (24) u 62. minuti, nesretni Dinamo primio je dva gola u nadoknadi i doživio novi poraz, ali i izazvao ogroman bijes svojih ultrasa, koji teško podnose činjenicu da im se klub nalazi na dnu i da se bori za goli život.

Upravo je Sorescu bio žrtva navijača, koji su ga pozvali, potom mu očitali lekciju, a onda mu skinuli dres i bacili ga na pod. Njihova poruka je jasna - ne zaslužuje da ga nosi.

"Pozvali su me na razgovor, skinuli mi dres i bacili ga. Razumijem njihovu frustraciju, žele da Dinamo bude gore, ali ne znam što bih drugo rekao. Jedva pronalazim riječi", kazao je rumunski nogometaš nakon poniženja.

Njemu je poruku podrške uputila pomalo kontroverzna rumunska teniserka Andreea Prisacariu (21).

Oglasi

"S tobom sam Deian Sorescu", napisala je Andreea na Instagram storyju uz objavljenu fotografiju nogometaša.

Rumunska teniserka poznata je kao strastvena navijačica Dinama, često odlazi na utakmice, ne samo nogometaša već i rukometaša i košarkaša tima iz rumunske prijestolnice.

Top Komentari

RASanticeva
Ako se ova ne baci u OF sheme kroz par godina, slobodno me izbrišite sa ovog portala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi