14

Komentari (14)

Mackintosh
Smaile sine, jesil pogodio pticu?
Mustafa
NAKON OVE SRAMOTE KOMPLETAN FUDBALSKI SAVEZ TREBA DATI OSTAVKU! HAJVANI NESPOSOBNI NIJE TO POSAO ZA VAS. VICO MARŠ NAPOLJEEE DEBILU ..DA IMATE KARAKTERA I DA NISTE LOPINE SVI BISTE DALI OSTAVKE. FANATIKOSI MOTKE U RUKE PA U SARAJEVO DA IŠĆERAMO LOPINE I SKOTOVE IZ SAVEZA !!!!
Alen23
gledajte sutra cuvene kockice malo shvatite sta je repka
Peđa
Mingiling
Boli me hasimaga za kockicama kontas?
HUNTER
Misliš da gledamo Bosance u kockastom dresu? Da nije Bosanaca, ni za futsala ih ne bi bilo.
user1612368054
Koji ste vi papci što ne podržite bojkot.Dvije utakmice bez navijača i svi će otići.
Mesic
@user1612368054 Otice svi i sta onda ? Mi smo prosjecna repr tipa Slovenije C.Gore Finske mozes dobit neke jake repr. Ali isto tako i i zgubit od svakoga.nazalost tako je mi bolje nemamo od ovoga
Hadzija123
A i kvaj selektor p.... prava vuse defanzino odigrao nego protiv Francuske pa sta ri je u toj glavi j..... jednu utakmicu odradis takticki da ne povjerujes a drugu tako s****s nevjerovatno cudo nisi zbunio i Fince ?
Hadzija123
Pjanicu hvala ti za par odigranih utakmica za repku ali idi odlazi kako god hoces ko covjek nemoj da sebi dozvolis da budea protjeran smr.... jedna isti si Hasan par si utakmica odigrao za reprenzetaciju kako treba,jednostavno odlazi!
mufidmemija1992
Mrs iz Zenice.Vratite nam se kad naucite koja je cast igrati za reprezentaciju.Stevanovic i Menalo respekt.
Nermino
Treba bakljada biti protiv ukraine ..
Bajernovac
bilo bi posteno da se ****a ne pojavljuju Pjanic i ostali ,vec da dobiju igraci iz lige sansu i ovako nema nikakve sanse ,bolje onda da igraju ovi sto ovdje hljeb zaradjuju i zive,,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.