Zvižduci i aplauzi na Bilinom polju, svakom po zaslugama

Na kraju meča

Zvižduci i aplauzi na Bilinom polju, svakom po zaslugama

E. Škorić

Reprezentacija BiH neočekivano je poražena od Finske s 3:1 u važnom meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

S obzirom da smo poraženi od Finske, izgubili smo šanse da odemo u baraž, a samim tim i na Mundijal u Katar. Slijedi meč protiv Ukrajine, ali sada on nema nikakvu važnost...

Veliko razočarenje vlada među navijačima BiH, pa su osjećaju u Zenici bili pomiješani.

Jedni su unatoč svemu aplauzima pozdravili igrače Finske, dok su se uveliko mogli čuti zvižduci koji su upućeni bh. reprezentativcima i koji danas nisu položili najvažniji ispit.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zvižduke je najviše trpio Miralem Pjanić, a u jednom trenutku tokom utakmice navijači su skandirali: "Pjanić napolje".

Zmajevima ostaje meč protiv Ukrajine u utorak, no nema nikakvog interesa sada nakon ovog poraza jer su izgubljene sve nade kada je borba za baraž u pitanju.

Top Komentari

mufidmemija1992
Mrs iz Zenice.Vratite nam se kad naucite koja je cast igrati za reprezentaciju.Stevanovic i Menalo respekt.
9 0
Bajernovac
bilo bi posteno da se ****a ne pojavljuju Pjanic i ostali ,vec da dobiju igraci iz lige sansu i ovako nema nikakve sanse ,bolje onda da igraju ovi sto ovdje hljeb zaradjuju i zive,,
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi