Zvonić: Presudio je kvalitet

Defanzivac Rođenih

Zvonić: Presudio je kvalitet

Velež je u velikom derbiju 3. kola Prve lige FBiH uspio odnijeti pun plijen iz Bihaća.

Mostarci predvođeni Ibrom Rahimićem protiv Jedinstva su slavili rezultatom 3:1, te tako zadržali maksimalan učinak nakon 3. kola, a zadovoljstvo zbog nova tri boda nije skrivao ni Denis Zvonić.

Zvonić je, po običaju, zaigrao od prve minute i imao je svoj udio u vrijednoj pobjedi Rođenih.

"Vrlo važna pobjeda za nas, iako moram istaći da nije bilo nimalo lako igrati protiv Jedinstva. Očekivali smo da će biti tvrda utakmica, postigli smo, srećom, brzo taj pogodak, ali smo isto tako nakon greške i primili. Na kraju se vidjelo da smo kvalitetniji i uigraniji od Jedinstva, što nam je i donijelo trijumf u konačnici", kazao je Zvonić, pa se osvrnuo na ambijent na stadionu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Stadion je bio vrlo ispunjen, bilo je zadovoljstvo igrati u takvom ambijentu, a posebno me raduje što su tu bili i naši navijači. Ovom prilikom im se zahvaljujem na podršci", riječi su Zvonića.

Golove za Velež postigli su Fajić (14., 48) i Mujezinović (80.), dok je jedini gol za Jedinstvo bio djelo Samardžića (27).

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi