Zvonimir Boban dobija posao u Romi?

Tvrde italijanski mediji

Zvonimir Boban dobija posao u Romi?

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban mogao bi postati novi uposlenik Rome. 

Italijanski mediji raspisali su se kako je Roma došla na ideju da angažuje Bobana kao tehničkog direktora, a njegov zadatak bi bio da upravi donosi informacije o stanju u svlačionici te da probudi pobjednički mentalitet u timu.

Ugledni Sky Sports navodi kako je Boban izuzetno cijenjen u Italiji i navodno bi upravo on mogao izabranike Rudija Garcije pretvoriti u prave pobjednike.

Legendarni Boban, koji trenutno radi kao televizijski komentator, poznat je po tome što je "bez dlake na jeziku" i ne libi se uputiti kritike.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.