Zvonimir Boban na press konferenciji: Ovo je poraz za sve nas...
Boban je poželio sreću novom treneru

Sportski direktor Rossonera govorio o novonastaloj situaciji

Zvonimir Boban na press konferenciji: Ovo je poraz za sve nas...

S. Pašalić

Milan se nakon jako lošeg starta nove sezone jučer odlučio da uruči otkaz Marcu Giampaolu.

Ovaj 52-godišnjak je naslijedio Gennara Gattusa na klupi Rossonera nakon također loše sezone koju je ovaj klub imao i očekivali su se bolji dani, ali su navijači doživjeli novo razočarenje.

U prvih sedam kola Serije A, Milan je upisao čak četri poraza, ali je pored toga pružao lošu igru čak i onda kada je pobjeđivao.

Stefano Pioli je danas postao novi trener Rossonera i potpisao je na dvije godine, a sportski direktor Zvonimir Boban je upravo govorio na press konferenciji i dotakao se trenutne situacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije lijepo biti ovdje zbog promjene trenera, što je poraz za sve, pa čak i na ličnom nivou. Ali moramo nastaviti dalje, s izborom za koji mislimo da je ispravan za Milan, kao i onim koji smo imali u ljeto. Sretno Stefanu Pioliju, sjajnom treneru koji stiže u teškom trenutku", rekao je Boban.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ako si nekad bio vrhunski nogometaš, ne znači da ćeš biti vrhunski sportski direktor.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi