Zvonimir Kožulj vraćen u tim HŠK Zrinjski

Mostarci potvrdili

Zvonimir Kožulj vraćen u tim HŠK Zrinjski · Zvanično

Eldar Ganibegović

Zvonimira Kožulja ponovo ćemo gledati u dresu HŠK Zrinjski. Potvrdio je to danas i prvak Bosne i Hercegovine. 

Posljednje minute u dresu s lentom Zvonimir Kožulj igrao je još u oktobru mjesecu kada je Zrinjski s 3:0 bio bolji od Veleža u mostarskom derbiju.

Nakon toga je odstranjen iz ekipe dok je šef struke još uvijek bio hrvatski trener, Krunoslav Rendulić. 

"Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Očekujem da klub izađe sa saopštenjem i da stavimo tačku na tu temu", poručio je iskusni strateg početkom novembra.

Sada su se stvari promijenile. HŠK Zrinjski je potvrdio da se bivši reprezentativac BiH vraća u tim. 

"Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi.

Oglasi

Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom i kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni sukladno disciplinskom pravilniku kluba", objavio je mostarski klub. 

Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Friday, December 8, 2023

Junak utakmice HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar

Zrinjski je u 1. kolu Konferencijske lige odigrao kultnu utakmicu i s 4:3 slavio protiv Nizozemaca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gubili su Plemići 0:3 nakon prvih 45 minuta, a onda je Zvonimir Kožulj ušao i s dva gola bio junak Zrinjskog, te je ponio epitet igrača kola. 

Fudbaler poznat po razornom udarcu profesionalni fudbal je počeo igrati u NK Široki Brijeg, dok je u inostranstvu igrao u Hrvatskoj (HNK Hajduk Split), Poljskoj (Pogon Szczecin, Nieciecza, Sandecja) i Turskoj (Gaziantep, Eyüpspor).

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
zvone zapni, budi dokaz velikih rendukićevih grešaka.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti