Capitalsi došli do važne pobjede nad Torontom
Foto: EPA

Play-off NHL lige

Capitalsi došli do važne pobjede nad Torontom

Washington Capitalsu su preuzeli vodstvo u play-off seriji nad Toronto Maple Leafsima nakon domaće pobjede rezultatom 2:1 poslije produžetka.

Washington je dobro otvorio meč, a u momentu kada su imali igrača više na ledu, domaćini i stižu do vodstva. T.J. Oshie pogađa za 1:0 u 19. minuti prve trećine.

Gosti, ipak, nakon šest minuta igre u drugoj trećini stižu do poravnanja, a ovaj rezultat će ostati do kraja regularnog dijela utakmice.

Tek što je nadoknada počela, nakon jedne minute igre, Williams pogađa za Capitalse i erupciju oduševljenja u Verizon Centru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi