Naglo prebacila u petu brzinu: Pohotna plavuša počela oralno zadovoljavati dečka pred punom dvoranom

Neki su u šoku, a nekim je sve bilo smiješno

Naglo prebacila u petu brzinu: Pohotna plavuša počela oralno zadovoljavati dečka pred punom dvoranom

Admin Čaušević

Jedna od navijačkih stranica hokejaškog kluba Florida Panthers na društvenim mrežama je objavila snimak kiss cam kamere koji je izazvao ogromnu pažnju zbog ponašanja jedne plavuše.

Na američkim sportksim borilištima svaka pauza se koristi kako bi se na velikom ekranu prikazali parovi, a koji za zadatak imaju da se poljube.

Međutim, na jednom od posljednjih mečeva desilu se za neke šokantne, a za neke komične scene. U pitanju je ponašanje jedne plavuše. 

Naime, kada su je prvi put prikazali ona je od uzbuđenja ustala i počela plesati, ali prava akcija je uslijedila nekoliko trenutaka kasnije.

Kada su se izredali brojni parovi koji su svoju ljubav ovjekovječili poljupcima, na red je ponovo došla razuzdana plavuša.

Oglasi

I dok su svi očekivali da poljubi svog dečka, ona je počela simulirati intenzivno oralno zadovoljavanje te je na taj način sve ostavila u čudu.

Jedna djevojka je bila toliko šokirana da je stavila ruku preko usta od silne nevjerice, dok se njen dečko smijao. 

Slično je bilo i sa ostalim pripadnicama ljepšeg spola koje su uglavnom bile u nevjerici, dok je muškarcima sve bilo smiješno.

Ponašanje svoje djevojke je sa osmijehom na licu ispratio i njen dečko, a da li je poslije utakmice uslijedila prava akcija ostat će nepoznanica.

Ovakva scena je definitivno nešto novo pošto u momentima "kiss cama" parovi se uglavnom poljube, ali ova plavuša je odlučila stvari podignuti na nivo više.

Bilo kako bilo, ona je u ovom trenutku najpopularnija navijačica Florida Panthersa, barem na društvenim mrežama.

Inače, Panthersi svoje mečeve igraju u dvorani Amerant Bank Arena kapaciteta 20.000 i svi prisutni su definitivno imali šta vidjeti...

Oglasi