ABA liga ne može donijeti konačnu odluku dok to ne uradi Euroliga

Direktor Cedevita - Olimpije govorio za slovenačke medije

ABA liga ne može donijeti konačnu odluku dok to ne uradi Euroliga

ABA ligaši još uvijek ne znaju kada će i hoće li uopće završiti atkualnu sezonu 2019/2020.

Vodstvo lige unatoč nekim ranije datim idejama još uvijek nije odlučilo šta da se radi no neke će stvari možda biti jasnije nakon video konferencije na kojoj će sudjelovati svi klubovi. 

Prema vijestima koje danas stižu iz Cedevita - Olimpije klubovi će danas pokušati donijeti odgovore na mnoga pitanja na videokonferenciji. Podsjetimo, ABA liga se kao i većina europskih sportskih natjecanja ne igra već duže od mjesec dana. 

"Prije svega moramo razmišljati o zdravlju sviju nas i uraditi sve da zaustavimo ovu bolest. U KK Cedevita - Olimpija prvo i osnovno je uz zdravlje, očuvati i uvjete u kojima klub može nastaviti funkcionirati, te kada se sve normalizira očuvati klub u stanju koje će nam omogućiti visoke profesionalne ambicije i u budućnosti" - kazao je direktor kluba Davor Užbinec. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ipak, o konačnoj odluci nećemo moći razgovarati sve dok Euroliga ne donese konačni stav o tome hoće li nastaviti ili konačno zaustaviti natjecanje, kao i Eurocup, te dok se ne donesu sve potrebne mjere o suzbijanju pandemije koronavirusa na europskom tlu" - dodao je direktor Ljubljančana. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi