17

Komentari (17)

Vrbaski
Imao si vremena zašto ih nisi ranije pozvao Denise.
amircoralic
Nurkic je obicna pic...a
hake
Bećiragiću, za tebe je Bosnić Pele!
Husrefbeg22
Problem nas je uvijek isti. Najbolji igrac na papiru Nurkic (skoro) nikada n eigra. Prsi se novcem i patriotizmom po drustvenim mrezama a kad treba odigrati koju utakmicu za svoju domovinu nalazi stotine razloga da ne igra. Pogledajte Doncica koliko je utakmica odigrao u NBA pa opet dode igrati za Sloveniju. Pravi cestit primjer. I ne pisite hvalospjeve o Nurkicu jer on to ne zasluzuje. Treba davati podrsku i pisati o onima koji igraju za BiH.
hake
Nurkić je kvazi patriota! On sve što može i jest nabit onaj cvijet Srebrenice na rever i pravit se Bošnjak, a kad je konkretno šta uradit za reprezentaciju, nema ga ni u crtanim filmovima.
King_Kenny
@hake ...jedna njegova objava na Instagramu vezana za BiH je bitnija od svih utakmica Hasana Salihamidzica u reprezentaciji koje je odigrao preko k*rca...
Vrbaski
Ja pak mislim da je jedna pobjeda protiv jakog protivnika i eventualni uspjeh na nekom prvenstvu i uspjeh reprezentacije Bosne mnogo bitniji od njegovih samopromotivnih objava na internetu i epp za SDA,.
Turgut2
Sociajlne medije je za lakoumne nikakva objava tu se ne pika
arca
Al ona akcija bacanja lopte pod kos iz auta je bila znaci Boze
Baboisback
Idemo uzeti Bugare. Volim te Bosno.
Gvardijan
Svi igraci iz NBA se odazvali svojim reprezentacijama osim Nurkica i Jokica dvojice ufuranih Balkanaca i patriota za tastaturom.Ne moze se novcem i tastaturom dokazivati patriotizam.
Baco
Strucnjaci nasi,
Adrian
Niko nije ni očekivao pobjedu, zbog čitave situacije u savezu. Česi koji su imali duplo jači sastav nego iz prve utakmice, a mi kao da nismo ni došli na utakmicu, odbrana u nekim momentima amaterska, bezidejnost u napadu i još šut Češke koji nas je ubio. Glavu gore, poderite Bugarsku i poprative atmosferu u reprezentaciji.
senja
Nisu Česi bili ništa posebno, osim što su pogađali sve. Procenat šuta preko 60% se rijetko viđa...
Adrian
Za razliku od nas, koji smo zicere fulali, Češka je odigrala i više nego dobru utakmicu.
FahroKonjHodzic
nisi ti kriv sto josip nurkic halavanta preko instagrama ko kaka opajdara podrska becire
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.