22

Komentari (22)

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
Barberez9
Savez cisti propalitet …Sport je na ahiretu u Bosni odavno…kakva politika, takva drzava a takav i Sport ..Garza jedva cekao da sredi Papire a sada momak Nije pozvan.. bravo majmuni
hake
Muhamed Pašalić zbog kojeg je kap prelila čašu kod Vedrana Bosnića, nije na spisku! Adis Bećiragić pao odmah na prvoj prepreci. Drugi mu kroje spisak.
Ajax11
Nakon „šta je meni BiH dala , da se ja moram ukrcati u taj avion „ treba ga za sva vremena prekriziti! Ps. Bosnić je samo zbog duga otišao a Pasalic je bio samo izgovor!
mido1921
Šta je sa Sikarašom? Jel i on propao ko igrač?
Vrbaski
A zasto je pozvan Rijad Avdic?
roki-rokic
Jeli to sin od Samira Avdica?
Ajax11
Zato što je bio najbolji za ovaj Munster i uveo ih u drugu ligu!
Ajax11
Ondah mora valjati pa makar upola bio ko otac!!!
Sukedzo
Talic vjecno povrijedjen, znaci frajer izbjegava repku ko djavo krst, a ovi ostali nisu nesto zagrijani kako se prica. Neka se izjasne da nece da igraju i mirna Bisna.
Vrbaski
Kad je dobio sansu?
Sukedzo
Zvao ga je svaki selektor do sada, znaci na svako okupljanje koje je pozivan satro povrijedjen.
Edin
Tali i nije neki igrac. Nije pravi play, vec igra na 2-ici, bek suter. Ne bi nam on nesto puno pomogao! Mada jest kompletan u smislu da zna igrati u oba pravca. Ali ruku na srce ne daje neku sirinu. Mozemo i sa Musom, Gegicem i Aticem na 2-ici. To opet otvara neke druge opcije, u oba smjera.
Sukedzo
Kakav nam je izbor on je i predobar, vjeruj mi. Godinama nam gori na playu, ali niko nista da poduzima, da se stvori neki igrac koji bi bio dosljedna zamjena za Gordica. Svaki selektor je znao da je tu veliki problem, ali niti jedan od njih nije prilagodio niti jednoga igraca na tu poziciju, pokusava se malo sa Gegicem koji je vise trojka nego play i to je to. Trener si majka mu stara valjda imas malo osjecaja za igraca pa ga malo uputi izmisli mu nesto, daj mu pristora za igru, neka grijesi do milr volje, nece nikonpostati igrac sjedeci na klupi ili igranjem 2-3 minute u trash tineu
Edin
Talic nije play. Igrati na jedinici i dvojci nije isto. Ni priblizno, vjeruj mi!
Salgijica
Haha pa eto kakvi ste vi novinari kad niste znali da ne mogu trojica naturalizovanih igrat... Evo da vam dam ekskluzivu: ni na evropskom prvenstvu nece igrat garza a ni alibegovic jer samo debil moze povest centra a ne playmakera kojeg nemamo za zivu glavu
Salgijica
I ovi srbi playmakeri stalno povrijedjeni, prije da nece da igraju. Kako ih ovaj colan ne protjera xD
Vrbaski
I ja bih bio povrijedjen na njihovom mjestu. Kad god su odazvali nikad nisu igrali.
Salgijica
Ja bi volio da se odazovu ovaj kondic i ralic al ne dolaze bolji su od campare
vence
@Vrbaski kad su se odazvali?
Edin
Najbolji komentar! Ljudi su tolko glupi da ne konataju da ne mozes igrati samo sa centrima. Razlog zasto su Alibegovic i Garza dobili BiH drzavljanstvo je da FIBA zeli promjeniti pravila kod naturalizovanih igraca, po kojima bi ova dva igraca mogli igrati kao domaci. U nekoj dalekoj buducnosti... A pored Nurkica, Halilovica i Kamenjasa, Luka Garza bi bio cetvrti centar. A kao sto Salgijcia rece nemamo beka ni za lijka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.