Admir Prašović trener omladinskih selekcija HKK Zrinjski?
Aktualni izbornik naše kadetske reprezentacije blizu je preuzimanja omladinskih pogona HKK Zrinjski

Nakon ispadanja s reprezentacijom iz A divizije

Admir Prašović trener omladinskih selekcija HKK Zrinjski? · Saznajemo

Admir Prašović izbornik naše kadetske reprezentacije nalazi se pred potpisom za HKK Zrinjski gdje će preuzeti omladinske kategorije ovog kluba saznaje SportSport.ba.

Prašović od početka 2018. godine obnaša dužnost izbornika naše kadetske selekcije s kojom je na EP B divizije u Sarajevu uspio izboriti povratak u A diviziju da bi nakon netom završenog prvenstva odigranog u Udinama naši kadeti opet ispali u nići rang europske kadetske košarke. 

Prašović bi u Zrinjskom trebao preuzeti brigu o juniorskom i kadetskom pogonu donedavnog prvaka naše zemlje. 37-godišnji Prašović se trenerskim pozivom bavi još od 2003 godine. 

Prašović je u karijeri, između ostalog, osvojio četiri domaće titule i dva puta Kup s košarkašicama sarajevskog Željezničara, s kojima je dva puta stigao i do šesnaestine finala Eurokupa FIBA.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Radio je i u muškoj ekipi Sparsa iz Sarajeva. Bio je član stručnog štaba muške juniorske reprezentacije BiH. 

Top Komentari

Rus
Zasluzio covjek. Trebao je umjesto prosineckog biti selektor.
0 0
DamirT
Hoce se usrecit sa njim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi