Ahmet Pašalić: Osigurali smo prvo mjesto, sad se spremamo za play-off

Trener KK Bosna Royal

Ahmet Pašalić: Osigurali smo prvo mjesto, sad se spremamo za play-off

Midhat Šljivak

KK Bosna Royal večeras je upisao još jednu uvjerljivu pobjedu u A1 ligi.

Ekipa Ahmeta Pašalića pobijedila je Konjic s uvjerljivih 106:75, a trener Studenata je zadovoljan zalaganjem i igrom svog tima.

"Zaslužena pobjeda. Ovom pobjedom smo matematičko osigurali prvo mjesto na tabeli i čestitam igračima. Čestitam inašim kadetima, koji su odigrali zadnje četiri minute i pokazali su određeni potencijal koji treba brusiti u narednom periodu", rekao je Pašalić i dodao je:

"Timska pobjeda, na taj način moramo nastaviti jer nas to krasi. Tri utakmice su do play-offa, želimo pripremiti fizički i psihički ekipu za doigravanja", istakao je on.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

KK Bosna Royal je nakon 19 odigranih kola na omjeru 17-2.

Top Komentari

GMOkokoshka
Bravo Bosna, bravo Pasalicu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi