Pašalić već zaboravio na Gračanicu: Trebamo ostati skromni, fokus je na sljedećem protivniku

Trener KK Bosna Royal nakon pobjede

Pašalić već zaboravio na Gračanicu: Trebamo ostati skromni, fokus je na sljedećem protivniku

Admin Čaušević, foto: S. Bošković

KK Bosna Royal nastavlja sa nizom pobjeda. U 14. kolu A1 lige rezultatom 101:62 savladana je ekipa Gračanice. 

U izjavi poslije utakmice trener sarajevske ekipe Ahmet Pašalić je praktično pobjedu odmah ostavio iza sebe uz naglasak na sljedećem susretu.

"Hvala Vama što se došli da pratite KK Bosna, hvala protivniku na fer i korektnoj igri i poželio bih im sretan povratak kući. Što se tiče moje ekipe čestitam igračima na pobjedi, najbitnije je da ostanemo skromni", kazao je Pašalić te nastavio:

"Trebamo nastaviti raditi i trenirati. Već sljedeći vikend nas čeka utakmica protiv Brčkog, jednog nezgodnog protivnika. Trebamo se na to fokusirati."

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Bosna Royal se večerašnjom pobjedom učvrstila na vrhu tabele. Studenti sada imaju omjer od 13 pobjeda i jednog poraza.

Top Komentari

GMOkokoshka
Naprijed Bosna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi