Danas je potpisao za Partizan iako je prije par godina pisao da mrzi ovaj klub

Samo na Balkanu

Danas je potpisao za Partizan iako je prije par godina pisao da mrzi ovaj klub

S. Grebović

Aleksa Avramović danas je postao novi košarkaš beogradskog Partizana.

Avramović je sa crno belima potpisao dvogodišnji ugovor. Stigao je iz redova Estudiantesa, a bio je na radaru Baskonije i Crvene zvezde.

Njegov dolazak u Partizan neće proći tako nezapaženo, s obzirom da su navijači ovog kluba danas 'iskopali' njegove stare komentare na Instagramu u kojima je pisao kako mrzi Partizan i voli Zvezdu, njigovog najljućeg rivala.

On je ubrzo nakon potpisa za svoj novi klub obrisao te komentare, ali očigledno prekasno jer su ih navijači već zapazili.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Opis nije dostupan

Inače, u minuloj sezoni je na 36 utakmica u ACB ligi imao prosjek od 16,4 poena uz 3,5 asistencija po meču, što je bilo dovoljno da bude drugi najbolji strijelac španske lige.

Top Komentari

dinass
Obradovic pravi ozbiljnu ekipu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi