Aleksandar Đorđević poslao poruku Igoru Kokoškovu

Bivši izbornik Srbije obratio se novom

Aleksandar Đorđević poslao poruku Igoru Kokoškovu

U sjajnoj utakmici na otvaranju Top 16 faze Eurocupa sinoć je beogradski Partizan u Štark Areni uspio uvjerljivo slaviti protiv jednog od favorita ovog natjecanja, Virtusa iz Bologne rezultatom 99:81. 

Kao što je Partizan poslao poruku i Virtusu, tako i ostatku timova koji se natječu u Eurocupu, trener Virtusa Aleksandar Đorđević, koji je donedavno obnašao funkciju izbornika košarkaša Srbije, poslao je poruku svom nasljedniku na klupi "Orlova" Igoru Kokoškovu.

"Želim mu puno sreće i što manje povreda. Nemamo samo mi šampione, ne podcjenjujte nivo takmičenja i takmičare, ne kažem da smo mi na Mundobasketu podcijenili nekog, ali iz nekog aspekta i jesmo. Sve naše aspekte gradili smo krvavim radom od prvog dana, a kada to malo izostane, da li mislite da će vam neko okačiti medalju tek tako" - zapitao se Đorđević šaljući poruku svom nasljedniku. 

Inače, Đorđević je sinoć doživio velike ovacije od navijača Partizana s kojim je kao igrač ostvario velike uspjehe i među čijim pristalicama ima status ikone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi