Alene, šta uradi? Košarkaš Budućnosti se propisno obrukao
Ovaj slovenački košarkaš, koji je inače porijeklom iz BiH, u redove Budućnosti je stigao ljetos nakon epizode u Crvenoj zvezdi

Ni do koša...

Alene, šta uradi? Košarkaš Budućnosti se propisno obrukao

Slovenački centar Alen Omić neće baš po dobrom pamtiti utakmicu protiv Darussafake.

Osim što je njegova Budućnost poražena sa 71:63, Omić se propisno obrukao prilikom izvođenja slobodnih bacanja, tako što sa linije nije uspio loptu da dobaci ni do koša.

Po običaju, sve to se brzo proširilo društvenim mrežama, a ovaj potez mnogi su prokomentarisali i kao sramotu za košarkaša koji igra u Euroligi, inače jednom od najjačih evropskih takmičenja.

Kako je to izgledaju pogledajte u priloženom videozapisu...

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Top Komentari

absolute beginner
"Alene, šta uradi? Košarkaš Budućnosti se propisno obrukao" KAKAV JE OVO QRTON NASLOV???U NBA LIGI SE OVO DESAVA CESTO!!!PA STA?KAKVO BOLAN BRUKANJE??KOJI STE VI RETARDI!!AUTOR OVOG NASLOVA JE OBICAN DEBIL KOJI SIGURNO U ZIVOTU NIJE NI FIZICKO RADIO U OSNOVNOJ SKOLI A OVDJE QURCI!FUJ!ALEN JE PRVAK EVROPE SA SLOVENIJOM MOMAK ODIGRAO KOREKTNO PROSLE GODINE EUROLIGU I BAS RADI PRIMITIVACA KAO STO JE AUTOR OVOG NASLOVA JE I IZGUBLJEN ZA BIH REPKU!KO JE A.PASIC???QURCEV AUTOR OVOG PRIMITIVNOG NASLOVA?STA JE TO QURCEV PASIC U ZIVOTU RADIO DA JE DOBIO POSAO DA OVDJE SIRI PRIMITIVIZAM?JEL TI SE MAMICA KARALA U SUPAK DA DOBIJES OVO MJESTO JADO JADNI?
10 9
Saimai1316
Idiot,ma i ta sama euroliga nema veze s vezom iako je licno volim vise nego nba jer za mene je to samo cirkus i spektakl al ipak zadnjih godina euroliga je puno nazadovala
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi