Alimpijević nakon pobjede nad Realom: Ključ pobjede je uvijek u malim stvarima

Trener Crvene zvezde zadovoljan prikazanim

Alimpijević nakon pobjede nad Realom: Ključ pobjede je uvijek u malim stvarima

E. Ganibegović

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć odigrali sjajnu utakmicu protiv Real Madrida u kojoj su slavili s 83:87.

Nakon utakmice oglasio se trener Zvezde Dušan Alimpijević koji je bio prezadovoljan ovom pobjedom.

"Naši osjećaji su sjajni, naravno, jer smo pobijedili Real Madrid, stvarno velik i odličnan tim, u Madridu. Ovo je vrlo važna pobjeda za nas jer smo u posljednje vrijeme imali par loših rezultata", rekao je Alimpijević pa zatim dodao:

"Ključ pobjede je uvijek u malim stvarima - timski duh, momčadska igra. Igrali smo pametno, osobito na pick and rollu. Sretan sam zbog toga."

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Imali smo sedam dana da se spremimo, a sada moramo nastaviti s napretkom. Odmah poslije sedam dana vidimo neke stvari - kao na primjer, agresivniji smo nego prije, i i grali smo mnogo bolje i pametnije u napadu", izjavio je trener Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi