Američki reper ubijen u ponedjeljak, JR Smith već danas istetovirao njegov portret

Tragedija koja je potresla SAD

Američki reper ubijen u ponedjeljak, JR Smith već danas istetovirao njegov portret

U ponedjeljak su iz Los Angelesa stigle tužne vijesti, poznati reper Nispey Hussle (Emias Asghedom) ubijen je u ovom gradu, u 33. godini života.

Nipsey Hussle je ubijen ispred svoje prodavnice Morathon Clothing u kvartu Crenshaw (južni Los Angeles), a vijest o njegovom ubistu potresla je mnoge profesionalne sportiste u SAD-u, ali i cjelokupnu javnost.

Ubijeni reper je bio izuzetno cijenjen i jer je posljednjih godina svoju platformu koristio i kako bi promovisao pomirenje, toleranciju i smanjenje nasilja između bandi u Gradu anđela.

Smrt Nipsey Husslea je očigledno potresla i iskusnog košarkaša Celeveland Cavaliersa JR Smitha, pa je odlučio stradalom reperu odati počast posebnom tetovažom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi