Nakon LeBrona ostat će samo pepeo i dim
(Foto: EPA) JR Smith je u NBA stigao sada već davne 2004. godine kada su ga draftovali Hornetsi, da bi potom nastupao još i za Denver Nuggetse, New York Knicske i Cleveland Cavalierse. Okušao se i u Kini, u dresu Zhejiang Golden Bullsa.

JR Smith otvoreno priznao da želi trejd

Nakon LeBrona ostat će samo pepeo i dim

Ono što su mnogi počeli primjećivati prošle sezone, ove se pokazalo kao surova realnost - Cleveland Cavaliersi su bez LeBrona Jamesa prosječna ili ispodprosječna ekipa.

Muče se Cavsi bez LeBrona koji je otišao put Los Angelesa, ostali su bez trenera, a ostali su sada i bez Kevina Lovea na neko vrijeme jer se krilni centar povrijedio.

Uskoro bi mogli ostati i bez JR Smitha, svakako najzanimljivijeg člana ekipe.

JR Smith je ostao bez minutaže, počeo je ispadati iz rotacije i čini se da mu je bilo dosta.

Naime, na pitanje da li se nada trejdu, JR Smith je bez puno razmišljana odgovorio potvrdno, pa je jasno da se više ne osječa ugodno u Clevelandu.

Inače, JR Smith ima još dvije godine bogatog ugovora sa Cavsima, ali to jednostavno nije ista ekipa od kada je LeBron James odlučio prihvatiti izazov u Gradu anđela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi