JR Smith izbačen iz rotacije Cavsa
JR Smith je jedan od najkontroverznijih NBA košarkaša, ali sasvim sigurno se nije nadao da će ga ekipa otpisati tako lako (Foto: EPA)

Iskusni bek višak

JR Smith izbačen iz rotacije Cavsa

M. Šljivak

Rukovodstvo Cleveland Cavaliersa odlučilo je da drugi put ove sezone saopšti iskusnom košarkašu JR Smithu da je izbačen iz rotacije.

Cavsi imaju očajan početak sezone. Bez LeBrona Jamesa ovaj je tim sasvim prosječan, a nakon svega su se odlučili da Smithu saopšte kako za njega mjesta u rotaciji nema.

Iskusni 33-godišnji košarkaš je navodno odlučio da se nakon svega kratko povuče iz tima i neće trenirati sa ekipom u narednom periodu.

Ove sezone Smith je igrao skromnih 12 minuta po meču i ubacivao je 2,5 poena.

Pored Smitha bez minutaže je ostao i 37-godišnji Kyle Korver kojeg će Cavsi pokušati da trejduju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti