Amerikanci će se prošetati do zlata: Harden u reprezentaciji na Olimpijskim igrama
(Foto: EPA)

Ima želju da nastupi

Amerikanci će se prošetati do zlata: Harden u reprezentaciji na Olimpijskim igrama

M. Šljivak

Nakon blamaže na Svjetskom prvenstvu u Kini gdje su završili kao šesti, košarkaši SAD-a novi izazvo će imati narednog ljeta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Očigledno da nastup na Olimpijskim igrama za razliku od prvenstva svijeta itekako privlači one najbolje košarkaše SAD-a, pa je veliki broj zvijezda najavio kako će igrati za reprezentaciju.

Danas se oglasio i jedan od najboljih strijelaca NBA lige James Harden i potvrdio je da želi u Tokio.

"Jedan od ciljeva je predstavljati moju prelijepu državu", poručio je Harden.

Prije Hardena odluku da će nastupiti u nacionalnom timu donijeli su Stehpen Curry, Damian Lillard, a sigurno da će ti biti i imena poput Kawhija Leonarda, Anthonyja Davisa ili Paula Georgea.

Top Komentari

Turgut2
Koga briga za olimpijske. Mundijal se broji a olimpijske su za****ncija
2 9
Kiss
ako on bude igrao onda će svi ostali biti samo posmatrači
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi