Delić: Drago mi je da smo obradovali cijelu naciju, nakon toliko vremena

Playmaker reprezentacije BiH o sjajnom susretu

Delić: Drago mi je da smo obradovali cijelu naciju, nakon toliko vremena

Emir Dindić

Anđela Delić danas nije bila previše raspoložena u ofanzivnom dijelu igre, ali zato igrala je odličnu odbranu na bekovima Švicarske reprezentacije, te tokom utakmice mogli smo da je vidimo na svim dijelovima parketa kako daje i posljedni atom snage za na kraju ispostaviće se veliku pobjedu. 

Poslije utakmice za SportSport.ba imala je mnogo toga da kaže, ali kao i kod svih ono najbitnije je da smo ponovo na Europskom prvenstvu.

"Bilo je pritiska tijekom čitave utakmice, reprezentacije Švicarske nam je bila danas odličan protivnik. Međutim, mi smo mentalno u glavi bile jake, te nismo dopustile da nas njihova igra poremeti, znale smo da ćemo na kraju mi biti te koje ćemo ostvariti veliku pobjedu.", rekla je Delić te dodala:

"Nakon 22 godine smo uspjeli da ostvarimo ono o čemu svi sanjamo. Obradovali smo cijelu naciju nakon toliko vremena te sigurno većeg zadovoljstva od toga nema".

Top Komentari

zajid08
Bravo Andjela!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi