Teletović se oglasio nakon trijumfa košarkašica: Svaka neprospavana noć se isplati
FOTO: FIBA

Predsjednik KSBiH

Teletović se oglasio nakon trijumfa košarkašica: Svaka neprospavana noć se isplati

H. Zilić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je nakon 22 godine izborila plasman na Eurobasket.

Nakon trijumfa protiv Švicarske i velikog slavlja naših djevojaka, oglasio se i predsjednik KSBiH, Mirza Teletović.

"Kada vjeruješ u nešto, kada vjeruješ u nekoga, kada vjeruješ u sistem i kada vjeruješ u ispravnost nečega, što radiš, onda se svaka neprospavana noć isplati!

Bravo djevojke, učinile ste nas ponosnim! 22 godine smo čekali na vas plasman i sada napokon možemo reći da smo zajedništvom uspjeli, a mnogi nisu vjerovali da možemo!

Hvala vam što ste skromne, a tako vrijedne! Ponos ste i znam da su pred vama još veće i ljepše stvari!", napisao je Teletović na svom FB profilu.

Top Komentari

DelPiero
Covjek preporodio reprezentativnu kosarku
4 0
Salihstircevic
Kad čovjek iz sporta dođe na pravo mjesto. U fudbalu bi sve bilo bolje da su fudbaleri na ključnim pozicijama umjesto kriminalnih bandi. menadžera političara i piljara
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi