Džebo: Ova ekipa ima karakter, srce i energiju!

Velika pobjeda bh. košarkašica

Džebo: Ova ekipa ima karakter, srce i energiju!

E. Dindić

Nakon velike borbe bh. košarkašice slavile su pobjedu protiv Švicarske te tako nakon dugog čekanja otišle na Europsko prvenstvo. 

Sjajnu utakmicu odigrala je  naša ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine protiv Švicarske. U utakmici u kojoj je ulog bio plasman na Europsko prvenstvo, nakon velike borbe uspjeli smo da slavimo pobjedu rezultatom 67:62.

Nikolina Džebo, vodila je veliku borbu sa centrima Švicarske a poslije utakmice bila je vrlo emotivna.

"Protiv reprezentacije Švicarske nije bilo ni malo jednostavno igrati. To je jedna dosta atipična ekipa, koja je dosta skupljala u odbrani, te nismo uspjeli doći do laganih poena. Ono što je najbitnije jeste da smo otišli na Europsko prvenstvo i vratili bh. košarku na Europsku scenu. Ova ekipa ima karakter, srce i energiju što nam je na kraju donijelo i dugo očekivani rezultat".

Promo

Top Komentari

K79
Bravo bravo bravo hiljadu puta bravo !!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi