Lakersi ne predaju tron tako lako: Stiže pojačanje za odbranu naslova
Foto - EPA

Drummond u Los Angelesu

Lakersi ne predaju tron tako lako: Stiže pojačanje za odbranu naslova

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi nemaju namjeru da tako lako predaju tron NBA lige.

NBA ekipe polako kompletiraju rostere za završni dio sezone. Očekuje se još nekoliko razmjena i potpisa u toku današnjeg dana, a Lakrersi bi mogli dobiti pojačanje na centarskoj poziciji.

Novi član Lakersa trebao bi postati Andre Drummond. Očekuje se da će on uskoro raskinuti saradnju sa Cleveland Cavaliersima, te će kao slobodan igrač potpisati za Lakerse do kraja sezone.

Drummond ove sezone igra dosta dobro za Cavalierse. Ovaj 27-godišnji centar na prosjeku je od 17.5 poena i 13.5 skokova po meču.

Njegovo prisustvo pod košem sigurno bi dalo dimenziju više Lakersima koji bi tako doveli značajnu pomoć LeBronu Jamesu i Anthonyju Davisu u borbi za odbranu naslova.

Drummond je u karijeri igrao još za Detroit Pistonse i dvostruki je All Star igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi