Antetokounmpo govorio o svojoj budućnosti u NBA ligi

Tražena roba

Antetokounmpo govorio o svojoj budućnosti u NBA ligi

E. Škorić

Budućnost grčkog košarkaša Giannisa Antetokounmpa jedna je od najvećih dilema u NBA ligi.

Antetokounmpo, MVP iz prošle sezone, uživa u nekoliko dana odmora nakon All-Star vikenda u Chicagu, no dao je i izjavu novinarima koje zanima gdje će u budućnosti igrati.

"Ovo nije pravo vrijeme za razgovor o mojoj budućnosti. Nastojim se usredotočiti na teren i poboljšat se. Jedan sam od onih koji žele dugo ostati u momčadi i ne odlaziti svako malo. Ako nastavimo dobro igrati, onda neću otići iz Milwaukeeaja", rekao je grčki košarkaš.

Tim Milwaukee Bucks ove sezone ima najbolji rezultat regularne sezone, 46 pobjeda i 8 poraza u 54 utakmice, što ga čini vodećim na Istoku, ali i u ukupnom poretku.

Antetokounmpo je naravno ključan čovjek Bucksa sa prosjekom od 30 poena, 13.5 skokova i 5.8 asistencija po meču.

On je izuzetno tražena roba na tržištu, što svakako i ne čudi, ali za sada je teško očekivati da u skorije vrijeme napusti Milwaukee.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi