Giannis ostao u Milwaukeeju kako bi izjegao LeBronovu sudbinu

Nije novac jedini motiv

Giannis ostao u Milwaukeeju kako bi izjegao LeBronovu sudbinu

E. Škorić

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Giannis Antetokounmpo nedavno je potpisao petogodišnji ugovor sa ovim timom.

Time je okončana višemjesečna saga oko toga gdje će grčki košarkaš nastaviti karijeru, a Bucksi će mu za ugovor platiti vrtoglavih 228 miliona dolara.

Postoji izlazna opcija nakon četvrte godine, no novac niej bio jedini razlog zbog kojeg je ovaj košarkaš odlučio da ostane lojalan Bucksima.

"Uvijek je lijepo vidjeti djecu u mom dresu kako me gledaju na terenu. Nisam ih želio uznemiriti, ne bih volio da kasnije pale po gradu moje dresove", rekao je.

LeBron James prvi se put susreo s nečim sličnim kad je napustio Cleveland, kada je pola grada, razočarano što odlazi, palilo dresove i ostale rekvizite.

Top Komentari

realno_govoreci
Da mu je ponudjeno vise novca otišao bi Čovjek dobije najveći ugovor u historiji NBA lige i potpiše,šta je tu čudno,odradio iz moralnih razloga...? Ma hajte molim vas
5 0
user1582456981
Bas novac nije jedini razlog..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi