Anthony otkrio da mu je LeBron spasio život: Utapao sam se usred okeana, a onda se pojavio on...
Foto - EPA

Melo umalo izgubio život

Anthony otkrio da mu je LeBron spasio život: Utapao sam se usred okeana, a onda se pojavio on...

M. Šljivak

Carmelo Anthony ispričao je interesantnu priču o tome kako mu je LeBron James spasio život na Bahamima.

Jedan običan izlet i dan u kojem su trebali da uživaju umalo se pretvorio u tragediju za jednod od najboljih NBA strijelaca u proteklih 15 godina.

Srećom, pored sebe je imao velikog prijatelja LeBrona Jamesa. Iako su uvijek bili rivali na parketu, njihovo prijateljstvo nikada nije patilo zbog toga, a Anthony je još uvijek živ zahvaljujući LeBronu.

"Skočili smo s broda na Bahamima. Svi su malo plivali, ronili i brzo su se vratili na brod. Svi osim mene. Pokušavao sam još malo roniti i ubrzo sam bio daleko od broda jer me je vodena struja nosila od njega", priča Melo i nastavlja:

"Bit ću iskren, u tom tenutku mi je dosta raznih sranja prošlo kroz glavu. Pogledao sam prema brodu i vidio sam kako Bron skače u vodu. Došao je do mene i jednom rukom me nosio, a drugomm je plivao. Spasio mi je život", rekao je Anthony.

LeBron James važi za jednog od najspremnijih i najsnažnijih sportista svijeta. Milione godišnje ulaže u treninge, a to se u ovom slučaju isplatilo i njemu, ali i Melu, jer je LBJ spriječio tragediju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi