LeBron James se javio uživo, govorio o najboljim nogometašima, jednog je zaboravio...

Ko su za Jamesa najbolji nogometaši?

LeBron James se javio uživo, govorio o najboljim nogometašima, jednog je zaboravio...

Edmir Škorić

LeBron James je odlučio da vrijeme provedeno u karantini iskoristi i za razgovor sa fanovima i to uživo preko Instagrama.

On je tako dao priliku svojim fanovima da mu postavljaju pitanja, a između ostalog je morao da nabroji neke najbolje nogometaše.

Ponajbolji košarkaš svijeta prednost je dao igračima Liverpoola, nabrajao je još neke zvijezde, sve osim Lionela Messija, kojeg je ili zaboravio ili ne smatra dovoljno dobrim?

"Prvo svaki igrač Liverpoola, zatim Mbappe, Neymar, Ronaldo... Ti momci su legende. I Ibrahimović. On je lud, ali je jako dobar", kazao je James, a onda mu je neko od fanova dobacio: "A Messi?"

"E da i Messi, on je legenda, sigurno...", uzvratio je Kralj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi